Traditionsrigt malerfirma

Maler- & Entreprenørfirmaet Bendt Barsdal A/S er et traditionsrigt malerfirma i København, som siden 1950 har samlet de gæveste penselførere og specialister i branchen, og i dag laver alle former for maler- og entreprenørarbejder – alt fra storstilede renovationsprojekter såvel som maling i mindre private hjem. Og så er vi blandt de mest velrenommerede i branchen.

Godt håndværk siden 1950

Vores store hold af veluddannede og erfarne håndværkere indenfor mange discipliner, giver os mulighed for at levere projektet efter en gennemarbejdet plan, hvor alt er indtænkt og hvor uforudsete ændringer ikke betyder, at du som kunde, skal have flere bekymringer – dem tager vi os af.

Vi er en 3. generations familieejet virksomhed med speciale i entrepriser og restauration af fredede huse, bygninger og ejendomme. Med vores solide faglighed og erfaring er vi klar til at hjælpe kunder i primært København, hovedstadregionen og dele af Sjælland med alle former for maleropgaver og entrepriser, hvor kvalitet og profesionalisme er prioriteret. 

Vi stræber efter at yde den bedste service og vil med vores professionalisme og engagement sikre, at du får det ønskede resultat. Kontakt os gerne for yderligere information om vores ydelser og tilbud.